آموزش تلگرام

چگونه در تلگرام دیلیت اکانت کنیم؟

دیلیت اکانت تلگرام

تلگرام به عنوان یک شبکه پیام‌رسان از امنیت بسیار بالایی برخوردار است و به همین دلیل حذف کردن آن فقط توسط صاحب اکانت صورت می‌گیرد. با وجودی که این شبکه کاربرد زیادی دارد و اغلب کاربران ایرانی در آن حضور دارند، اما ممکن است به دلایل مختلفی بخواهید آن را حذف کنید. برای دیلیت اکانت تلگرام اصلی چندین روش از سوی این شبکه ارائه شده است. ضمن اینکه قبل از حذف اکانت باید شرایط و نکاتی را هم در نظر داشته باشید. بعد از دیلیت اکانت سریع تلگرام همه اطلاعات شما در این شبکه پاک می‌شود و دیگر قابل بازیابی نیست. پس برای حذف آن ابتدا تصمیم قطعی خود را بگیرید و اطلاعات مورد نیاز را ذخیره کنید. سایر اطلاعات مورد نیز در ادامه این مطلب آماده است.

روش‌های حذف اکانت تلگرام

برای اینکه بتوانید اکانت تلگرام خود را دیلیت کنید، دو روش زیر را پیشنهاد می‌دهیم:

بنر لوگو

 

نحوه دیلیت اکانت تلگرام با لینک مستقیم

این روش دیلیت اکانت سریع تلگرام است که با رفتن به آدرس my.telegram.org می‌توانید خیلی فوری حساب کاربری خود را حذف کنید. البته از آنجا که تلگرام فیلتر است، این لینک هم برایتان باز نمی‌شود و باید حتما فیلترشکن خود را روشن کنید.

حالا تصویر زیر در مقابلتان نمایش داده می‌شود که باید پیش شماره 98+ را انتخاب کنید و سپس شماره‌ تلگرامی که قصد حذف آن را دارید، وارد کنید. برای وارد کردن شماره باید بدون صفر باشد. وقتی این مراحل دیلیت اکانت تلگرام در یک دقیقه را درست انجام دهید و فیلترشکن هم روشن باشد، برایتان یک کد پیامک (SMS) می‌شود. این کد را باید در قسمت تایید کد تلگرام قرار دهید و بعد از وارد کردن کد احراز هویت، گزینه Sign in را انتخاب کنید.

حالا چند گزینه در مقابل شما قرار می‌گیرد که باید گزینه Delete My Account را انتخاب کنید که یک دکمه آبی رنگ است. اما کار همین‌جا ختم نمی‌شود و تلگرام در یک دکمه قرمز رنگ با عبارت  (yes,Delete My Account) دوباره از شما می‌خواهد این گزینه را هم انتخاب کنید تا اکانت حذف شود. به محض کلیک بر روی این گزینه، اکانت شما را برای همیشه حذف خواهد شد و دیگر قابل بازگشت نیست.

پاک کردن اکانت تلگرام به صورت خودکار

پاک کردن اکانت تلگرام به صورت خودکار

یکی دیگر از روش‌های دیلیت اکانت تلگرام اصلی از طریق خود برنامه انجام می‌شود و نیازی به ورود در سایت دیگری نیست. البته این روش سریع اجرا نمی‌شود و شما باید به قسمت تنظیمات (Setting) بروید. سپس به بخش Privacy and Security رفته و گزینه Delete My Account را انتخاب کنید. در این قسمت شما برای تلگرام مشخص می‌کنید در صورتی که به مدت مشخصی از این شبکه اجتماعی استفاده نکردید، به صورت خودکار حذف شود.

گزینه If away for به طور پیش فرض بر روی 1 ماه قرار دارد و حالا شما می‌توانید بین 3 ماه، 6 ماه و یک سال، یکی را انتخاب کنید. اگر فرض کنیم شما گزینه یک ماه را انتخاب کرده باشید، اگر به مدت یک ماه به هیچ عنوان آنلاین نشوید و در اکانت خود نروید، تلگرام به شکل خودکار اکانت شما را برای همیشه حذف خواهد کرد.

حذف خودکار اکانت تلگرام

علت حذف خودکار اکانت تلگرام چیست؟

همانطور که در توضیحات بالا گفتیم تلگرام یک قابلیت را برای کاربران در نظر گرفته است تا تنظیمات حذف خودکار اکانت را براساس چند گزینه مشخص کنند:

  • یک ماه
  • 3 ماه
  • 6 ماه
  • یک سال

حالا شما با تیک زدن گزینه 3 ماه، دقیقا به مدت 3 ماه وارد تلگرام نشوید، این شبکه اجتماعی برایتان حذف خواهد شد و تمامی پیام‌ها و اطلاعات در اکانت نیز برای همیشه حذف می‌شود. حالا شما می‌توانید این زمان را کم یا زیاد در نظر بگیرید.

تنظیمات اکانت تلگرام

نکات مهم که باید قبل از حذف اکانت تلگرام بدانید!

برای دیلیت اکانت سریع تلگرام می‌توانید از طریق سایت اقدام و در کمتر از 5 دقیقه حساب کاربری خود را حذف کنید. اما قبل از اینکه این کار را انجام دهید باید به نکات زیر دقت داشته باشید:

ذخیره اطلاعات

ممکن است شماره برخی از مخاطبان را در تلگرام ذخیره کرده باشید و در گوشی شما ثبت نشده باشد. در این مواقع باید حتما شماره‌ها را ذخیره کنید. همچنین اطلاعات مورد نیاز در کانال‌ها، گفتگوهای خصوصی و گروه‌ها را نیز در یک فایل word ذخیره کنید. زیرا بعد از حذف دیگر قابل دسترسی نیست و بازیابی آن‌ها کار راحتی نیست. اگر برای خرید بازدید تلگرام اقدام کرده باشید، بعد از حذف برایتان در دسترس نیست و باید ابتدا از تبلیغات خود نتیجه بگیرید و سپس اقدام به دیلیت اکانت کنید. همچنین شما می‌توانید برای خرید بازدید تلگرام به کارینو سر بزنید.

وارد شدن به اکانت تلگرام

احراز هویت

احراز هویت برای امنیت شماست تا افراد دیگری اقدام به حذف حساب کاربری شما در تلگرام نکنند. پس باید با ثابت کردن و تایید کدی که برایتان SMS شده است، نشان دهید که صاحب اکانت هستید و قصد حذف آن را دارید. برای احراز هویت باید همان شماره اکانت تلگرام را وارد کنید تا برایتان پیامک ارسال شود.

استفاده از مرورگر

شما می‌توانید از طریق گوگل یا هر مرورگر دیگری اکانت را پاک کنید. برای حذف اکانت از طریق تلگرام باید حداقل به مدت یک ماه صبر کنید تا دیلیت اکانت تلگرام به صورت خودکار و بعد از این مدت اتفاق بیفتد. البته به شرط اینکه طی این مدت وارد اکانت نشوید.

روشن کردن فیلترشکن

یکی دیگر از مهم‌ترین نکات در حذف اکانت، روشن بودن فیلترشکن است. همانطور که گفتیم برای رفتن به سایت حذف اکانت باید VPN روشن باشد.

با حذف اکانت تلگرام چه میشود؟

وقتی دیلیت اکانت سریع تلگرام اتفاق می‌افتد، تمامی اطلاعات از قبل فیلم‌ها، عکس‌ها، موسیقی‌ها، مخاطبان، پیام‌ها، گروه‌ها، کانال‌ها و … برای همیشه پاک می‌شود و دیگر به آن‌ها دسترسی ندارد. اگر اکانت را چندین مرتبه و در مدت زمان کوتاه حذف کنید و بخواهید دوباره با همان شماره اکانت بسازید، باید حداقل 3 هفته صبر کنید. زیرا با حذف چندین مرتبه تلگرام در مدت زمان کوتاه، شماره تلفن شما برای تلگرام ریپورت می‌شود و برای رفع ریپورت باید منتظر بمانید.

با حذف اکانت و ساختن مجدد حساب کاربری، اگر کسی شما را قبلا بلاک کرده باشد، با حساب جدید (با همان شماره تلفن قبلی) باز هم بلاک خواهید بود.

آیا برنامه‌ای برای دیلیت اکانت تلگرام وجود دارد؟

با دانلود ربات حذف اکانت تلگرام می‌توانید این برنامه را پاک کنید. اما توجه داشته باشید برای ربات هم به مرحله تایید هویت نیاز دارید و باید اطلاعات شخصی خود از قبیل رمز و شماره تماس را در اختیار ربات قرار دهید که ممکن است بعدها برایتان دردسرساز شود. برای دیلیت اکانت تلگرام در یک دقیقه بهتر است از طریق وب سایت آن اقدام کنید که لینک آن را در بالا قرار دادیم.

حذف اکانت تلگرام اصلی

حرف آخر

برای دیلیت اکانت تلگرام اصلی فراموش نکنید باید اطلاعات را از قبل در جایی ذخیره کنید. زیرا بعد از حذف حساب کاربری دسترسی به اطلاعات ممکن نیست. امیدواریم این اطلاعات بتواند برای شما کاربردی باشد. پیشنهاد میکنیم مقاله ای دیگر در سایت کارینو با موضوع افزایش بازدید تلگرام را با کلیک بر روی لینک درج شده مطالعه کنید و اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.

سوالات متداول

خیر. اما اگر در مدت زمان کوتاه (مثلا طی یک ماه) بیش از سه بار اکانت خود را حذف کنید، برای ساختن اکانت دوباره با همان شماره باید 3 هفته صبر کنید.

بله پیام شما برای فرد مورد نظر ارسال می‌شود و وقتی اکانت را پاک می‌کنید، پیام همچنان در قسمت چت باقی می‌ماند.

پیام‌های ارسال شده در اکانت شما پاک می‌شود اما برای دیگران پاک نمی‌شود. مگر اینکه به شکل حذف دو طرف آن‌ها را پاک کنید.

خیر. با دیلیت اکانت و ساخت مجدد حساب کاربری، شماره شما از حالت بلاک خارج نمی‌شود و باز هم قادر به ارسال پیام به فرد مورد نظر نیستید.

باید به قسمت تنظیمات تلگرام بروید و در بخش Delete My Account گزینه یک ماه را بردارید. این گزینه به صورت پیش فرض توسط تلگرام مشخص شده است و شما می‌توانید گزینه یک سال را انتخاب کنید.

ممکن است سیم کارت روی گوشی شما نصب نشده و یا فیلترشکن غیرفعال شده باشد.

باید فیلترشکن خود را روشن کنید تا بتوانید وارد سایت شوید.

بله وقتی از طریق سایت یا ربات اقدام کنید، نیازی به دسترسی در اکانت نیست و کد احراز هویت برای شما پیامک می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *