آموزش تلگرام

پیام جوین شدن در تلگرام برای چه کسانی ارسال می شود؟

ارسال پیام جوین شدن در تلگرام

آیا تا به حال نوتیفیکیشن از تلگرام دریافت کرده‌اید که گمان کنید از سوی یک دوست پیامی برای شما ارسال شده است؟ اما همین که تلگرام را باز کرده‌اید، متوجه پیام جوین شدن در تلگرام شوید. این پیام نشان‌دهنده ورود یکی از دوستان یکی مخاطبان شماست که به تازگی یا مجددا وارد تلگرام شده است. اما وقتی خود شما بخواهید از تلگرام خارج شوید و دوباره در آن ثبت‌نام کنید، شاید برایتان سوال باشد که پیام جوین تلگرام برای چه کسانی میرود و چطور آن را غیرفعال کنید؟ در اینجا قصد داریم به این سوالات شما پاسخ دهیم.

جوین شدن در تلگرام به چه معناست؟

پیام User Joined Telegram به این معناست که یکی از کاربران تلگرام که در لیست مخاطبان شماست، وارد تلگرام شده است. هدف تلگرام از این کار مطلع کردن شما از حضور این دوست در تلگرام است. اگر بارها تلاش کرده‌اید برای او در تلگرام چیزی بفرستید اما به دلیل نداشتن اکانت موفق نشده‌اید، حالا تلگرام با ارسال پیام جوین شدن به شما اطلاع می‌دهد که این فرد وارد این برنامه شده است و شما هم می‌توانید برای او پیغام ارسال کنید.

بنر لوگو

 

در واقع جوین (Join) شدن در تلگرام همان ثبت نام اولیه است که ممکن است به معنای نصب مجدد هم باشد. به طوری که کاربر ابتدا اکانت قبلی را حذف و دوباره با همان شماره ثبت‌نام کرده باشد. حال اگر دریافت این پیام برایتان آزاردهنده است و نمی‌خواهید پیام جوین شدن کسی را دریافت کنید، باید در قسمت تنظیمات آن را غیرفعال کنید.

پیام جوین شدن در تلگرام برای چه کسانی ارسال میشود؟

در گذشته پیام جوین شدن در تلگرام فقط برای کسانی ارسال می‌شد که شماره شما را در فهرست مخاطبان گوشی خود داشتند. اما تقریبا یک سالی است تلگرام هوشمندانه‌تر عمل می‌کند و در کنار لیست مخاطبان، حتی پیام جوین کسانی را هم که در گذشته با شما در این شبکه گفتگوی خصوصی داشته یا از مخاطبان بوده و اکنون نیستند، ارسال می‌کند. برای مثال ممکن است فردی دو سال پیش در تلگرام از مخاطبان شما بوده باشد و شما مدت‌هاست از او بی‌خبر هستید. اما همین که اکانت تلگرام خود را حذف و دوباره نصب می‌کند، پیغام ورود او برای شما ارسال می‌شود. حتی ممکن است شماره تماس او اکنون در لیست مخاطبان شما هم نباشد.

عدم نمایش پیام جوین شدن در تلگرام با دکمه contact joined telegram

البته اگر تمایلی ندارید که پیام جوین شدن شما در تلگرام برای کسی ارسال شود باید قبل از حذف اکانت خود به صورت اقدام کنید:

  • وارد اکانت خود شوید و به قسمت تنظیمات (Settings) بروید.
  • حالا در این قسمت بر روی گزینه Notifications and Sounds بزنید تا گزینه Evens برایتان نمایش داده شود.
  • در این قسمت باید گزینه Contacts Joined Telegram را غیرفعال کنید.
  • در مرحله بعد باید با یک شماره تلفن دیگر وارد تلگرام شوید و سپس در قسمت تغییر شماره تلگرام، شماره تلفن جدید را با شماره اصلی (اکانت قدیمی) جایگزین کنید.

حالا شما توانستید با همین شماره فعالی خود دوباره در تلگرام عضو شوید و پیام Joined Telegram برای کسی ارسال نشود. البته همچنان در لیست مخاطبان کسانی که شماره تماس شما را دارند، هستید.

غیر فعال کردن اعلان جوین شدن مخاطبین به تلگرام

با توجه به اینکه دریافت پیام Joined Telegram برای بسیاری خوشایند نیست و با این امید که یک پیام دریافت کرده‌اند، تلگرام را باز می‌کنند اما فقط پیام جوین یک دوست را می‌بینند، به دنبال غیرفعال کردن این اعلان هستند. تلگرام در کنار قابلیت‌هایی که فراهم می‌کند، شما را نیز قادر می‌سازد تا بتوانید پیام جوین کاربران را غیرفعال کنید. در صورت دیگر این شبکه اجتماعی پیام Joined Telegram هیچ کس (حتی نزدیک‌ترین دوستان) را هم ارسال نمی‌کند. برای این کار دو آموزش غیرفعال کردن در گوشی‌های آیفون و اندروید وجود دارد که عبارتند از:

آموزش غیر فعال کردن اعلان جوین شدن مخاطبین به تلگرام

غیرفعال کردن ارسال پیام نصب تلگرام در iOS

اگر می‌خواهید در گوشی اپل خود پیام Joined Telegram را غیرفعال کنید باید:

  • ابتدا وارد این برنامه شوید و در پایین صفحه به قسمت Setting بروید. حالا در این صفحه بر روی Notifications and Sounds کلیک کنید.
  • در پایین صفحه علامت New contacts در مقابل شما قرار دارد که فقط باید آن را غیرفعال کنید تا دیگر پیام جوین کسی برایتان ارسال نشود.

به همین راحتی شما می‌توانید ارسال پیام نصب تلگرام را در گوشی‌های IOS غیرفعال کنید.

غیر فعال کردن نمایش Joined telegram در اندروید

اگر گوشی اندروید دارید و از همین رویه خسته شده‌اید و نمی‌خواهید پیام Joined Telegram کسی را برای شما ارسال شود باید:

  • ابتدا وارد برنامه شوید و از منوی سه خطی در بالای صفحه روی گزینه Settings بزنید.
  • حالا از بین گزینه‌های پیش روی خود، گزینه Notifications and Sounds را انتخاب کنید.
  • سپس در قسمت Events علامت Contact joined Telegram را غیرفعال کنید تا دیگر پیام Joined Telegram برای شما ارسال نشود.

مراحل غیر فعال کردن نمایش جوین تلگرام در اندروید

دلیل ارسال نشدن پیغام joined telegram برای برخی از مخاطبین تلگرام چیست؟

وقتی برای اولین بار با یک شماره تلفن وارد تلگرام می‌شوید، پیام Joined Telegram شما برای تمامی کسانی که شماره تلفن شما را دارند، ارسال می‌شود. اما اگر اکانت خود را حذف کرده‌ و دوباره وارد این شبکه اجتماعی شده‌اید، پیام جوین شما تنها برای برخی از مخاطبان ارسال می‌شود که اخیرا در لیست مخاطبان شما اضافه شده‌اند. البته در برخی از مواقع ممکن است پیام جوین شما برای همه مخاطبان قدیمی و جدید ارسال شود.

همچنین در برخی مواقع هم تلگرام ممکن است شما را یک ربات تلقی کند پیام جوین هم برایش یک اسپم باشد که آن را برای دیگران ارسال نکند. اگر فاصله بین حذف و نصب مجدد اکانت تلگرام کوتاه باشد (کمتر از 2 ماه)، ممکن است پیام جوین برای تمامی مخاطبان ارسال نشود. اما وقتی زمان حذف و ثبت نام بیشتر از دو ماه باشد، این پیام برای تمامی مخاطبان شما ارسال می‌شود. اگر مدیریت کانال تلگرام را برعهده دارید حضور شما در این شبکه ضرورت دارد، بهتر است به این نکته مهم دقت داشته باشید تا مشتریان خود را از دست ندهید اما پیشنهاد بهتر این است که از کارشناسان حرفه‌ای کارینو کمک بگیرید.

نمایش دو پیام جوین شدن در تلگرام

راهکارهای رفع مشکل ارسال نشدن پیغام جوین شدن در تلگرام

اگر می‌خواهید به محض جوین شدن دوباره در تلگرام، پیام joined telegram برای دوستانتان ارسال شود و آن‌ها را از حضور مجدد خود در این شبکه آگاه کنید، به روش رفع مشکل ارسال نشدن پیام جوین در تلگرام نیاز دارید. البته بعد از این هم به خرید بازدید تلگرام نیاز دارید تا اگر مدیر کانال هستید، بتوانید مدیریت خود را به بهترین شکل ادامه دهید.

با توجه به اینکه اگر زمان حذف و نصب مجدد حساب کاربری در تلگرام باید حدود 2 ماه باشد تا پیام جوین برای همه مخاطبان ارسال شود، بهتر است بلافاصله بعد از حذف اکانت دوباره آن را نصب نکنید. البته نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، خودداری از حذف بیش از 3 بار اکانت در طی 3 روز است. به طوری که اگر بخواهید برای بار چهارم با همان شماره وارد تلگرام شوید، با ارور Phone Number Flood روبرو می‌شوید.

اگر کار کردن با تلگرام انگلیسی برایتان مشکل است، و علاقه دارید تلگرام فارسی را امتحان کنید، می توانید در سایت کارینو آن را آموزش ببینید.

حرف آخر

پیام joined telegram می‌تواند جنبه تبلیغاتی هم داشته باشد و اگر بخواهید با مشتریانی که در گذشته داشته‌اید، ارتباط برقرار کنید، می‌توانید از روش حذف و ثبت‌نام مجدد در تلگرام استفاده کنید. البته به شرط اینکه مدیر کانال نباشید! در صورت حذف اکانت، کانال شما هم حذف و تمامی اطلاعات از بین می‌رود. به طور کلی گاهی پیام جوین شدن در تلگرام می‌تواند برایتان کارساز باشد تا مخاطبان قدیمی از این طریق شما را پیدا کرده و به شما پیغام دهند. اما در برخی مواقع هم مشکلاتی از جمله مزاحمت را ایجاد می‌کند.

سوالات متداول

آیا امکان نصب تلگرام بدون متوجه شدن مخاطبین از طریق پیام جوین تلگرام هست؟

بله. شما می‌توانید در قسمت تنظیمات گزینه Contacts Joined Telegram را غیرفعال کنید و سپس با یک شماره دیگر در این شبکه ثبت نام کرده و بعد آن را با شماره قبلی خود جایگزین کنید.

چگونه از ارسال پیام جوین شدن مخاطبین در تلگرام خود جلوگیری کنیم؟

برای این کار باید به قسمت تنظیمات، قسمت Events رفته و گزینه Notifications and Sounds را انتخاب کنید. سپس روی علامت Contact joined Telegram را خاموش کنید.

2 دیدگاه در “پیام جوین شدن در تلگرام برای چه کسانی ارسال می شود؟

  1. ممنون از مقاله خوبتون

    1. ناشناس گفت:

      سلام چرا وقتی من شماره کسی رو تو گوشیم سیو ندارم و اون هم شماره منو نداره وقتی تلگرام وصل میکنه برای من پیام میاد که تلگرام نصب کرده خواهشا جواب بدین ؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *